Střelba, vniknutí, útěk
Téma bylo založeno 29. 11. 2024.
Zdálo se mi, že se nám někdo vloupal do bytu a měl zbraně. Nejspíš nás chtěli zabít. Byli to 2 muži. Leželi postřeleni u nás v ložnici. Najednou se ale začali probírat a ten jeden si vzal svou zbraň a začal střílet. Zatarasil jsem dveře a šel volat policii. Než jsem vše stačil policii vysvětlit, byla s nimi nějaká žena v ložnici a pomáhala jim. V tu chvíli jsem si všiml, že jsou pootevřené dveře od bytu a v nich vražené klíče (kde vzala klič od našeho bytu). Najednou se rozlétly dveře a oni začali utíkat. Než však sjeli výtahem, stihl jsem vzít nejostřejší nůž, co doma máme, ale nešlo mi s ním řezat a ani jsem je kloudně nemohl bodnout. Policie přijela, když už tam nikdo nebyl a že nevěděli, co dělat, když už tam nejsou. Sen se mi zdál asi měsíc předtím, než manželka porodila a teď, potom co jsou malé skoro 2 měsíce. Nehrozí nám něco? Znepokojilo mě to, děkuji.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt těhotenství útěk válka vražda žena výtah matka muž manželství maso postel zbraně dům utíkat byt dveře nůž telefon škrcení …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Mučení, střelba — Zdálo se mi, že jsem ve škole a dívali…
- Útěk na hřbitov — Už po druhé za sebou se mi zdálo, že…
- Střelba — Dobrý podvečer... Zdálo se mi, že jsem…
- Útěk — Dobrý den, zdálo se mi, že jsem někde v…
- Útěk před vojáky — Byla jsem s cizinci na kopci, nevím…