Střelba
Téma bylo založeno 1. 5. 2023.
Dobrý podvečer...
Zdálo se mi, že jsem měla někam namířeno za někým už nevím... Ale jako by mě něco pronásledovalo. Necestovala jsem sama. Na konci snu jsem nejdřív byla někde na pěšině, po pravé straně stromy a obrovské kořeny vyčnívající ze země asi půl metru nad zemí a z druhé strany jako zamrzlý rybník nebo něčím pokrytý, nevím. Na konci pěšiny jako by se ke mě někdo přibližoval. Otočím se a běžím na druhou stranu. Zakopnu a v tu chvíli jsem někde u nábytku v nějaké dřevěné budově a nehybně ležím, protože přede mnou bylo několik postav a zezadu se začalo střílet. Na zádech jsem zacítila několik kulek po sobě jdoucích jako šicí stroj. Mohlo jít o 10 ran, dvojí řada. Cítila jsem, jak ze mě teče krev a pomalu se nemůžu ani nadechnou. Cítila jsem, že jsem už v podstatě mrtvá. A sekundu, než jsem se probudila, někdo zvolal zřetelně mé jméno. Střílelo se i po ostatních, co tě americké byly se mnou, ale nevím s kým jsem tam byla.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt voda krev válka pohřeb strom cesta zamilovat se moře hřbitov řeka pistole pronásledování hlína …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Mučení, střelba — Zdálo se mi, že jsem ve škole a dívali…
- Střelba, vniknutí, útěk — Zdálo se mi, že se nám někdo vloupal do…