Strach z vrahů
Téma bylo založeno 3. 4. 2020.
Byla jsem v budově s hodně lidmi (hotel, ubytovna), netuším přesně, do baráku vešli 3 kluci a začaly problémy, obtěžovali a dělali bordel, já zavolala policii, která je chytla a odváděla k policejnímu autu. Když jsem dořešila s policií veškeré informace, šla jsem zpět do domu a u dveří stála paní. Ve snu jsem ji znala, ale jinak ji vůbec neznám, řekla jsem ji, ať se radši zabezpečíme. Odpověděla vystrašeně, že nemám strašit a dodala mé jméno. Jenže můj strach se naplnil a z okna jsem viděla, jak policii ty 3 kluci zdrhají. Nějakou dobu je hledali, ale nepovedlo se je najít, tak odjeli. V tu chvíli jsem vyběhla z baráku a viděla jsem ty kluky se vracet k našemu domu. Aby mě neviděli, lehla jsem si na zem poblíž domu, aby mě neviděli. Vlezli dovnitř, já se sebrala a začala utíkat do vedlejšího baráku volat o pomoc a vyčkávali jsme, co se bude dít. Po nějaké době se ti tři kluci ukázali i u tohohle baráku kam jsem utekla. Snažila jsem se utéct a vyhledat pomoc (v tu chvíli mě to na chvilku probralo). Jak jsem znova usnula, vrátila jsem se do prvního baráku, který ti tři kluci akorát ničili. Schovala jsem se za nějakou věc (asi váza). Vůbec netuším, co těm ostatním udělali. Když odcházeli, nevšimli si mě, ale při odchodu ten barák podpálili a já byla v něm. Byl to šílenej požár, slyšela jsem jak se tomu ti tři kluci smějí a zřejmě koukají na to, jak hoří. Viděla jsem okno, které jsem se nejdřív bála rozbít. Zdálo se mi, že jsou blízko, že by mě slyšeli. Nakonec jsem ho ale rozbila a utekla ven (v tu chvíli už jsem se probrala úplně). Srdce mi bušilo jak o závod...
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt útěk okno auto požár vražda žena muž dům harém utíkat spát strach byt dveře telefon škrcení bezmoc hledat policie …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Strach — Hezký den, v noci jsem měla hrozný sen,…
- Strach — Dobrý den, není to můj sen, vykládal…
- Šílený strach — Jsem v jakémsi zdravotním zařízení -…
- Strach z možného pádu z výškového domu — Byl jsem na střeše paneláku, nemohl…