Šílený Strach
Téma bylo založeno 3. 11. 2021.
Jsem v jakémsi zdravotním zařízení - skoro hotelového typu a čekám dítě 😂. Dítě se narodí, ale já to tajím a vyhledám nějakého léčitele nebo čaroděje, nevím co je zač, ale je to černoch, který říká, že dítě je nemocné a dokonce říká konkrétní diagnózu kompulzivní a druhé slovo jsem zapomněl. Zbavuji se dítěte, nevím jak, ale je mrtvé a snažím se zahladit stopy po porodu - stopy krve a pořád řeším nějaké dvě dřevěné desky od krve. Mám strach, že budu přistižen. Náhle se tam objevuje má babička a ta vypadá velmi mladě na svůj věk - zvoní tel, já ho zvedám, ale chtějí mluvit s tou mojí babičkou - předávám tel a slyším, že se má dostavit na vyšetřovnu kvůli hlasu, který je podobný…?
Poslední scéna: Ležím v posteli, je tma a dveře do vedlejšího pokoje jsou mírně pootevřené. Najednou se otevírají a za nimi je tma a já zařvu strachy dopředu, aniž bych věděl, co je za dveřmi.
Mé zařvání s velkým strachem mě probouzí a mám strach z toho, jak jsem zařval…
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt krev těhotenství čarodějnice kočárek dítě syn dcera miminko prarodiče babička pohřeb nemoc postel tma lhát strach hřbitov dveře rodit …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Strach — Hezký den, v noci jsem měla hrozný sen,…
- Strach z vrahů — Byla jsem v budově s hodně lidmi (hotel…
- Strach — Dobrý den, není to můj sen, vykládal…
- Strach z možného pádu z výškového domu — Byl jsem na střeše paneláku, nemohl…