VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Znásilnění?

Téma bylo založeno 3. 11. 2018.

Sen začal tak, že jsme seděli s kamarádkou Klaudií a dalšími lidmi (asi rodina) u stolu a Ella (Klaudie dcera) mi strašně ráda seděla na klíně a hrála si se mnou. Byla strašně šťastná, když jsem si s ní chtěla hrát a blbly jsme spolu. Měla totiž narozeniny. Tak jsem se rozhodla, že jí půjdu do obchodního domu koupit pyžamo s netopýry. Moje máma mi říkala, že mám jít jenom za roh do Hloubětína, že tam prodávají oblečení na děti. Došla jsem do obchoďáku a přivolala si výtah. Chtěla jsem jet do druhého patra (protože obchoďák víc pater neměl). Jenže když vystoupili všichni lidi, tak jsem tam zůstala jen já a nějaký muž. Jen co se výtah s námi rozjel, tak se mě muž začal vyptávat odkud jsem, co dělám a tak. Pak začal být dotěrný a přibližoval se. Tak jsem mu řekla, ať jde dál, že mi je to nepříjemné. On se jen usmíval a chtěl na mě sáhnout. To jsem už začala křičet o pomoc, ale jak se ve snech stává, křičela jsem strašně potichu, takže mě nemohl nikdo slyšet a začalo mě bolet v krku, že jsem už pak křičet nemohla.

Dojeli jsme výtahem do 8. patra (vím jistě, že 8. patro) a tam za výtahovými dveřmi byl jeho byt. Strčil mě dovnitř a snažil se mě znásilnit. Jenže jsem se mu bránila a hlavou jsem mu několikrát praštila o futra dveří. On se jen usmíval! Pak byla všude krev a on omdlel, spadl na zem. Já jsem utíkala rychle pryč, brečela jsem, že jsem neviděla na cestu a do telefonu jsem se snažila vyťukat 155, abych mu zavolala sanitku, protože měl opravdu ošklivě rozbitou hlavu. Jenže linka nefungovala, protože jsem byla v cizí zemi a ne v Čechách. Tak jsem volala na lidi v obchodním domě, aby mi pomohli. Aby zavolali sanitku! No a oni mi na to řekli, že musím nejdřív vyplnit formuláře a poslat je do nemocnice. Že mi prej zavolají zpátky! Vůbec nechápali, co je to sanitka!

Pak byl střih jako by po několika měsících téhle hrůzy. Byla jsem v posilovně a bušila do boxovacího pytle, abych se naučila příště lépe ubránit, jenže pytel byl strašně lehkej a lítal všude kolem!

Konec. A pak jsem se probudila ve stresu a zaspala jsem...

Přijde mi, že jsem chtěla pomoci člověku, který mi ubližoval. To se mi asi projevuje moje minulost.

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu