Znásilnění
Téma bylo založeno 17. 7. 2018.
Jsme s kamarádkou v našem oblíbeném podniku. Jedná se o rockový club, ale s tím, že je v tomhle snu zároveň něčím jako hotelem nebo penzionem. Jsme tu na akci, která má trvat tři dny, takže máme vlastní pokoj. Je tu spoustu lidí, které už známe a do toho ještě z neznámých důvodů dorazily dvě bývalé kamarádky, se kterými jsem se (skutečně) nedávno rozloučila nadobro.
Začíná první koncert a já s kamarádkou stojíme na svých obvyklých místech mezi ostatními metalisty. Lidé pokyvují hlavou jako obvykle, kývají se do rytmu, jsou zaujatí děním na stage, ale žádná hudba nehraje - nebo alespoň já žádnou neslyším. A zdá se, že nejsem sama. O něco starší, ale hodně pěkný chlap se zřejmě dost nudí a povídáme si spolu. Najednou mě bere za ruku a jdeme spolu někam pryč, jako směrem na bar. Zastavuje se u dveří ke schodům, které vedou nahoru do pokojů. Chci, aby pustil mojí ruku a říkám něco ve smyslu, že nahoru nejdu. Jelikož si nás vůbec nikdo nevšímá, otevře dveře a prostě mě na schody hodí. Dopadnu hrudí na jeden ze schodů a vyrazím si dech. Zavře za námi dveře, vytáhne mě za nohy, zacpe mi pusu a táhne mě nahoru. Najednou jsme, kdoví proč, v našem pokoji. Narazí mě na masivní široký psací stůl a ohne mě přes něj. Ruce mi drží za zády a jelikož jsem malá a stůl vysoký, téměř nedosáhnu na zem, takže nemůžu ani pořádně kopnout.
Prosím, aby toho nechal, ale vytáhne nůž a něčím mi pohrozí. Pak mi vyhrne sukni a strhne ze mě kalhotky. Samotný sex si nevybavuji, ale pak zůstanu v pokoji sama a za chvilku se dveře znovu otevřou. Vchází do nich další cizí muž a všechno začíná nanovo...
Podobných snů mám poslední dobou čím dál víc, nevím, jak si to mám vyložit.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
sex rádio penis ruka požár matka muž přítel cesta zbraně líbání schody dveře nůž noha hlína čas …rozepište se také o svém snu…