VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Smrt kluka, který se mi líbí

Téma bylo založeno 11. 12. 2023.

Dobrý den, líbí se mi jeden kluk. Už párkrát jsem ho měla ve svém snu. Moc si přesně nevybavuji, jaké už to byly sny, jen vím, že byl vždy jen v pozadí. Poslední 2 týdny se mi ale zdály 2 sny. Minulý týden se mi zdálo, že jsem nějak přišla do školy. Ten kluk nebyl na svém místě. Během dne jsme se já a moji spolužáci dozvěděli, že zemřel. Neměla jsem žádnou reakci, jen jsem byla překvapená. Pak jsem se najednou objevila doma a dívala jsem se na sociální sítě na jeho profil a říkala si, že už tu mezi námi není. Pak jsem se zjevila před jeho domem a tím můj sen skončil. Tento víkend se mi nezdálo přímo o jeho smrti, ale o smrti jeho blízkého. Byla jsem na hodině biologie. On seděl v poslední řadě u okna a já před ním. Učitelka něco vyprávěla o smrti a potom řekla: "O tom nám něco může povědět" a řekla jméno toho spolužáka. Něco řekl, ale já mu nerozuměla žádné slovo. A pak se rozbrečel a na mě najednou koukala celá třída a já ho začala uklidňovat. Tím sen skončil. Zajímá mě, jestli to vůbec něco znamená.

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

smrt okno moč muž škola dům spolužáci byt topit se budík hodiny …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu