Psychopat mi vyhodil psa z okna
Téma bylo založeno 12. 3. 2023.
Dobrý den, dnes se mi zdálo, že si naše rodina koupila nějakou vilu se zahradním domem (2patrový) a nějaký psychopat chtěl tu vilu získat a hádal se s námi o majetek, nakonec hádka skončila, když šel do zahradního domu do druhého patra a vzal mého psa a vyhodil ho z okna. Okamžitě jsem běžela pod okno, vzala psa a letěla na veterinu. (Tady jsem se probudila.) Poté, když jsem znovu usnula, tak se mi zdálo, že jsem na veterině, pes přežil, ale je momentálně ležák, protože měl hodně těžkou operaci a nikdo neví, jaké budou následky. (V této chvíli jsem se opět probudila.) Znovu usínám a sen pokračuje, zdá se mi, že jdeme do blízké hospody, kde dotyčný psychopat mává zbraní a křičí, jak naši rodinu celou vyvraždí a střílí do nás jednu kulku za druhou. (Jak to dopadne už nevím, protože už nechci dnes usnout 😅 a raději píši sem pro radu, co by to mohlo znamenat.)
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
pes nemocnice útěk okno válka otec babička dědeček matka létání zbraně dům utíkat opít se spát byt vlk bratr sestra nůž …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Dva cizí muži se mě snaží zabít, nikdo… — Dobrý den, 2 muži se mě se sestrou…
- Mrtvá babička ve snu mi chce kupovat… — Zdál se mi sen o mé už 9 let mrtvé…
- Proč se mi zdají fantastické a sci-fi… — Večer jsem nemohla moc usnout, ale jak…
- Smrt kluka, který se mi líbí — Dobrý den, líbí se mi jeden kluk. Už…
- Zemřelý člověk vypadne z okna a nic se… — Blízký člověk, který je 3 roky po smrti…