VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Další zajímavý sen o mém životě...

Téma bylo založeno 11. 6. 2021.

Začalo to tím, že jsem se objevila ve snu na nějakém krásném zámečku. Bylo léto nebo spíš jaro. Bylo všechno krásně rozkvetlé a přijel tam pro mě přítel v menším červeném ojetém autě, ale normální stav a najednou se tam zjevila moje máma a další dítě a druhé jsem čekala a jeli jsme za bráchou takovou zajímavou cestou, že to byla samá díra a skákalo to. Najednou jsme dojeli a o něčem se tam bavili a pak jsem šla na záchod a pak jsme se zjevili u nás ve městě se svým bráchou, mámou a bratrovou přítelkyní. Našli jsme nějaký poklad. Byly tam mince, nějaký bordel a zvláštní kolo, který se zvláštně foukalo a ani nevím jak jsme to našli, ale počasí bylo zatažené a pak moje máma ať utíkáme, že jsme našli poklad a že bude šíleně pršet a bude bouře prý dokud nás řeka nevezme najednou. Když jsem běžela, objevila se tam i moje dcera L. A ta šíleně běžela a strašně se bála a furt křičela, ať rychle běžím, tak jsem se bála, když jsme doběhli skoro domů, stál tam kočárek s miminkem a bylo už fakt hnusně a já nevěděla, jak se brzdí. Měl divnou brzdu, asi na 3 a pak jsem ho zastavila a šla dál. Pak si pamatuji, že jsem došla domů a probudila se...

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu