VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Zamilování

Téma bylo založeno 23. 5. 2020.

Zdravím, zdálo se mi, že jsem byla někde v klubu, kde za mnou přišel kluk a začal na mě mluvit anglicky. Řekl mi, že vypadám mile a vesele a že by se chtěl seznámit. Chvíli jsme si myslím povídali a pak jsem s ním šla k mému domu. Chvíli jsme stáli před domem a než jsme se rozloučili, tak mi dal do ruky nějakou malou knížku s růžovo-fialovou obálkou (byla to myslím Kytice nebo Máj). Mě to v tu chvíli hrozně zaskočilo, úplně mi to vyrazilo dech a nebyla jsem mu vůbec schopna nic říct, což ho trochu zamrzelo. On už byl na odchodu, když vtom jsem se rozběhla, skočila mu kolem krku, nohy jsem mu dala kolem pasu a začala ho líbat. Hladila jsem ho ve vlasech a on mě také. Po chvíli jsem slezla a pokračovala jsem s ním, procházeli jsme se ulicí a drželi se za ruce. Povídali jsme si, on mi řekl o své minulosti a co vlastně dělá v ČR, já jsem ho ale moc neposlouchala, v hlavě jsem měla strašný zmatek. Bylo mi s ním hrozně hezky a užívala jsem si čas s ním, i když jsem ho vůbec neznala. Pak jsem se probudila. Byl to jeden z nejkrásnějších a nejživějších snů co se mi kdy zdál a přestože jsem se nikdy nelíbala, ani neměla přítele (je mi 15), věděla jsem, co mám dělat. Moc by mě zajímalo, co tenhle sen znamená. Předem děkuji za odpověď.

Diskutovat – Vložit zprávu