Záchvat
Téma bylo založeno 20. 3. 2025.
Zdravím, právě jsem se probudila ze snu, který byl hrozný a snad se nebude opakovat. Zdálo se mi, že jsem dělala něco v kuchyni a najednou jsem upadla a měla záchvat podobný epileptickému. Neklepala jsem se, spíše jsem pociťovala, že stlačuji zuby o sebe.
Pak jsem se probudila. Ležela jsem na posteli, vedle mě manžel a zase jsem cítila, že na mě jde záchvat, ale byl jiný. Seděla jsem na posteli, nemohla jsem se pohnout a přesto jsem byla schopna šťouchnout do manžela a říct mu, ať zavolá záchranku.
Když záchranka přijela, přišla k posteli žena ze sanitky a chtěla po mně, abych komunikovala pomocí očí. Pohnula jsem s nimi ze strany na stranu, jako že rozumím. Pak mi podala desky a chtěla, abych se podepsala. Dala mi do ruky propisku a já jsem se dokázala podepsat. Ta žena mi řekla: "Vidíte, jak vám to jde." Pak ze mě sundala peřinu, asi aby mě naložila do sanitky. Vím ještě, že jsem měla pravou nohu zkroucenou do divného úhlu a když mi ji ta doktorka narovnala, cítila jsem to.
Je to čerstvé, moc detailů si nepamatuji, jen to, co jsem vypsala. Byla jsem a jsem z toho ještě teď zmatená, zda to byl jen sen nebo ne, protože to vypadalo fakt reálně. A když jsem se probudila, zničehonic jsem se klepala, jako bych měla zimnici, ale po chvilce to přešlo.
Nevíte, co to může znamenat?
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
zub nemocnice ruka moč žena muž nemoc manželství postel padat oči noha zachránit někoho …rozepište se také o svém snu…