VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Vidět sama sebe ublížit vlastnímu dítěti

Téma bylo založeno 16. 3. 2023.

Dobrý den, měla jsem tuto noc zvláštní sen. Vše se odehrávalo v bytě, ve kterém jsem kdysi bydlela s babičkou, která už nežije. Byla jsem tam sama s mladší dcerou a ta si pořád stěžovala, že jí něco trápí, tak jsme se domluvily, že shoří. Nechápala jsem tu smířenost s tímto rozhodnutím, když usnula, vzala jsem ji i s přikrývkou do náruče a objímala plyšáka. Položila jsem ji na balkon, zabalila do igelitu a ten s ledovým klidem a pocitem, že jí to pomůže zapálila. Když jsem ale pak viděla jak oheň rychle roste a ona pláče, že jí to pálí, vzala jsem jí do náruče a zpět do bytu a pak jsem se s pláčem probrala. Byl to dost živý sen a popravdě netuším, co si mám myslet 🥺🥺🥺. Poslední dobou mám takové sny, kdy se většinou jedná o mé blízké (poslední dva byly o manželovi a synovi). Přijde mi, jako kdyby se mě něco snažilo varovat, většinou jsou to samé smutné sny o nemocích nebo o nevěře. Moc děkuji za názory.

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

moč dítě syn dcera miminko požár prarodiče babička nemoc manželství pláč dům spát byt čas …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu