Vidět sama sebe ublížit vlastnímu dítěti
Téma bylo založeno 16. 3. 2023.
Dobrý den, měla jsem tuto noc zvláštní sen. Vše se odehrávalo v bytě, ve kterém jsem kdysi bydlela s babičkou, která už nežije. Byla jsem tam sama s mladší dcerou a ta si pořád stěžovala, že jí něco trápí, tak jsme se domluvily, že shoří. Nechápala jsem tu smířenost s tímto rozhodnutím, když usnula, vzala jsem ji i s přikrývkou do náruče a objímala plyšáka. Položila jsem ji na balkon, zabalila do igelitu a ten s ledovým klidem a pocitem, že jí to pomůže zapálila. Když jsem ale pak viděla jak oheň rychle roste a ona pláče, že jí to pálí, vzala jsem jí do náruče a zpět do bytu a pak jsem se s pláčem probrala. Byl to dost živý sen a popravdě netuším, co si mám myslet 🥺🥺🥺. Poslední dobou mám takové sny, kdy se většinou jedná o mé blízké (poslední dva byly o manželovi a synovi). Přijde mi, jako kdyby se mě něco snažilo varovat, většinou jsou to samé smutné sny o nemocích nebo o nevěře. Moc děkuji za názory.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
moč dítě syn dcera miminko požár prarodiče babička nemoc manželství pláč dům spát byt čas …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Vidět hada a bát se ho — Viděla jsem hada a hrozně jsem se bála!
- Viděl sám sebe bezvládného — Zdravím, dnes se přítelovi stala divná…