Velmi zvláštní úryvky, které si silně pamatuji díky emocím.
Téma bylo založeno 6. 1. 2020.
Za 1) Stál jsem na zastávce, v městě kde jsem vyrůstal. Ta zastávka měla pro můj život veliký význam neb to bylo místo, díky kterému jsem mohl město, které jsem tolik nenáviděl opustit.
2) Kousek od zastávky byl obchod, kde mě jako malé dítě chytli krást "Kinder Vajíčko". Před tím obchodem stál nevlastní otec mojí expřítelkyně, který mě pozdravil, ale dobře si pamatuju, že já jeho ne. Jako kdybych nechtěl, ale v tom snu jsem nevěděl proč. Přitom jsem ale dobře věděl, že jsem ho nikdy neměl rád, nechápu ...
3) Zase jsem stál na zastávce a mluvil jsem se svou expřítelkyní po telefonu a říkala mi, cituji "ZLATO, TAK TAM NA MĚ POČKEJ, ZA CHVILKU TAM BUDU" a já čekal a nevím jak to popsat, ale bylo mi dobře, když to řekla.
4) Od chvíle co jsem se vzbudil na to pořád myslím... pořád si to všechno přehrávám dokola a všechny tyhle úryvky si pamatuji jako kdyby se skutečně staly. Jsem z toho rozhozený... bylo to tak opravdový, že jsem byl skoro hodinu zmatený z toho, co dělám doma v posteli...
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
těhotenství kočárek dítě syn dcera miminko otec rozchod zloděj postel bývalý přítel nádraží zamilovat se telefon přepadení budík hodiny obchod …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Nejzvláštnější, nejvíce fyzický sen co… — Šel jsem starodávnou ulicí plnou domů.…
- Přítel si píše s jeho ex — Dobrý den, dnes se mi zdál sen jak můj…
- Přisedla si do auta smrtka — Zdálo se mi o tom, jak jsem se třemi…