Smrt kamarádů
Téma bylo založeno 20. 10. 2022.
Za posledních pár dní se mi zdály dva sny o smrti někoho blízkého. V prvním snu jsme chodili po střeše s partou kamarádů. Já šla po boku jedné z mých nejlepších kamarádek a najednou se střecha začala vlnit a prohýbat a ona najednou padala dolů a zemřela. Přesné pokračování snu si nedokážu vybavit, ale vzpomínám si na slzy, smutek a její mrtvé tělo v trávě pod korunami stromů. Druhý sen se mi zdál zhruba o týden později a to konkrétně dnes v noci. Zdálo se mi, že jsme byli někde s kamarády, nevybavuji si kde, ale vím, že tam byli koně. Najednou se koně rozeběhli a udupali k smrti mou kamarádku. Byla rozdupaná na kusy. Její krvavé tělo (spíš kaše) leželo pod kopyty koní. Začala jsem hystericky brečet a ostatní se mě ptali: "Proč brečíš? Však jste se ani tolik nebavily."
Asi před třemi týdny mi umřela babička, takže je možné, že tyto sny s tím nějak souvisí, ale nejsem si úplně jistá.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt kůň prarodiče babička pohřeb přítel strom pláč padat hřbitov topit se tráva …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Smrt při porodu — Zdravím, s přítelkyní jsme už skoro v…
- Smrt — Zdálo se mi, že jsem zavraždil 5 lidí a…
- Smrt kluka, který se mi líbí — Dobrý den, líbí se mi jeden kluk. Už…
- Smrt sestřenice — Viděla jsem sestřenici, jak se opírá o…
- Smrt matky — Moje máma umřela a nikdo mi to nechtěl…