Setkání živých se zesnulými
Téma bylo založeno 20. 2. 2023.
Jsem 14 roků vdova a víc jak půl roku si píšu s první láskou, kterou jsem 35 roků neviděla a máme se sejít.
Zdál se mi sen, že přijel a byli jsme v bytě mých rodičů. Chodili jsme po bytě a kolem nás mí rodiče (oba již nežijí). Vůbec jsem jim neřekla, kdo to je a ani jsem s nimi nemluvila. Oni mluvili mezi sebou. Pak jsme byli s přítelem v dětském pokoji a on ležel na posteli mého bratra, tak jsem si k němu lehla on mě pevně objal a domlouvali jsme se, kam pojedeme další den. Pak zase chodíme po bytě a přijde mého může maminka. A té říkám: "Babičko, to je můj nový přítel." A k tomu k nám přijde i moje maminka a říkám jí to samé. Pak se otočím na přítele a říkám mu: "Půjdeme ke mě domů, mám hezký byt." Pak jsem se probudila.
Mám ze snu dobrý pocit, ale nevím, jak ho posoudit. Jestli mě přišli varovat a nebo požehnat možný vztah. Děkuju, kdo mě odpoví.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt kolo otec prarodiče babička dědeček matka muž rozchod přítel maso postel bývalý přítel dům zamilovat se milenec byt bratr objetí …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Dva cizí muži se mě snaží zabít, nikdo… — Dobrý den, 2 muži se mě se sestrou…
- Chci se probudit — Dobrý den, zdál se mi sen, že spím a…
- Ocitám se ve starém bytě — Ve snu se ocitnu v bytě, ze kterého…
- Co se stane? — Co se stane, když se vám zdá o bývalé…
- Proč se mi zdají fantastické a sci-fi… — Večer jsem nemohla moc usnout, ale jak…
- Vidět hada a bát se ho — Viděla jsem hada a hrozně jsem se bála!