Sen s démonem!
Téma bylo založeno 31. 12. 2017.
Dobrý den,
nedávno se mi zdálo o mém příteli. Zdálo se mi, že byl náměsíčný, chodil v noci po bytě. Věděla jsem o tom, že je to on. Když jsem se ho ptala, odpověděl mi, že si nic nepamatuje. Byla zase noc a zase chodil po bytě, neviděla jsem ho, ale bylo mi jasné, že to je on (v mém pokoji byly otevřené dveře a mám pokoj se ségrou). Ráno jsem se probudila a viděla jsem na televizoru bílé otisky rukou. Zalekla jsem se, probudila ségru a ta ze strachu zavřela dveře. Jakmile je zavřela, na dveřích byly zakrvácené stopy po drápech. Byla oslava. Přišel za mnou do pokoje a povídal si se mnou a už jsem na něm poznala, že je jinej... Pak za mnou přišla kamarádka, která je hodně věřící typ. A tak jsem se jí zeptala, jestli ví, co je to Démonologie. Odpověděla mi, že moc dobře ví a věděla, že se jedná o mého přítele a řekla mi jen ať si dám pozor. Potom za mnou přišel. Byl zase v pohodě... A zničehonic mi začal nadávat a uhodil mě, hned co mě uhodil a já spadla, přišel ke mě a řekl: "Co se děje lásko?". A pak mě zase hned uhodil... Věděla jsem, že s ním bojuje. Nikdy jsem nebyla smířená s tím, že umřu.
A dnes se mi zdál další sen. Démon šel po mém přítelovi a chtěl ho zabít... Moc vás prosím o odpověď. Nelíbí se mi to. Předem děkuju.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt krev ruka římsa moč peklo vražda přítel oslava bývalý přítel dům nehty padat opít se strach byt dveře sestra škrcení bezmoc …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Auto hledati (opakovaný sen) — Měla jsem někam brzy ráno jet autem a…
- Sen o potomkovi a vlcích — Dobrý den, na dnešek se mi zdál sen,…
- Sen o býkovi — Zdálo se mi o býkovi, jak mě honil a…
- Sen o čínském draku — Dobrý den, rád bych se zeptal na sen…
- Sen o bývalém partnerovi — Dobrý den, zdálo se mi o bývalým…
- Sen o zachráněných štěňatech — Zdravím, zdál se mi krásný sen o kterém…