Sen nejspíš o satanovi nebo pekle a duchách
Téma bylo založeno 29. 4. 2025.
Zdálo se mi, že jsem měl starý dům a v tom starém domě byl ohnivý “tunel”, ze kterého lezla neviditelná bytost, kterou jsem ubíjel plastovou a dřevěnou tyčí. První kontakt v tom snu byl takový, že mě to dusilo zezadu. Ve snu jsem poslal malé dítě pro mého otce, už si nevzpomínám jestli to byla má sestra nebo cizí dítě. Otec přišel a začal ubíjet tu neviditelnou bytost ocelovou tyčí a tou ji zahnal. Při dalším kontaktu s bytostí jsem jí už při vylézání z “tunelu” ubil ocelovou tyčí a tou jsem ji zahnal. Poté byla další etapa taková, že jsem vylezl do velké haly, kde bylo schodiště, na kterém bylo moje štěně nebo duch, který ho v tom snu představoval. Mimochodem, můj pes ležel na gauči na chodbě. Poté, co pes proběhl zavřenými dveřmi, tak jsem věděl, že se jedná o ducha. Poté jsem vyšel před dům na takové menší náměstí a vrátil se do domu a viděl jsem v něm dvě cizí staré osoby, které vzápětí zmizely. Tím pádem si myslím, že to byli taky duchové. Potom mi někdo řekl, že ten dům byl kdysi blázinec a že v něm umřelo hodně lidí.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt pes těhotenství kočárek peklo dítě syn dcera miminko otec cesta postel dům padat schody byt dveře vlk sestra škrcení …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Auto hledati (opakovaný sen) — Měla jsem někam brzy ráno jet autem a…
- Sen o potomkovi a vlcích — Dobrý den, na dnešek se mi zdál sen,…
- Sen o býkovi — Zdálo se mi o býkovi, jak mě honil a…
- Sen o čínském draku — Dobrý den, rád bych se zeptal na sen…
- Sen o bývalém partnerovi — Dobrý den, zdálo se mi o bývalým…
- Sen o zachráněných štěňatech — Zdravím, zdál se mi krásný sen o kterém…