Sen, co se uskutečnil
Téma bylo založeno 6. 3. 2023.
Jednou, na Nový rok, se mi zdál sen, že jsem šla se smečkou psů ven. Byl mezi nimi i můj pes. Když jsme šli do polí, na konci naší ulice bydlel chlap, co měl okolo baráku miniatury jiných baráčků a i malinký plot. Když jsme šli okolo, dva psi běželi do té zahrady, ale odtáhla jsem je zavčasu. Pak vylezl ten pán, co tam bydlel a řekl, že pokud tam ještě vběhne jeden pes, tak ho zabije a já pustila toho mého, který tam vběhnul zpátky. Chlápek vzal mého psa za krk a podříznul mu hrdlo. V tu chvíli jsem se probudila zpocená a běžela jsem dolů se podívat, jestli se mi to opravdu jen zdálo... Ano zdálo, ale za půl roku k nám přišel soused, že se náš pes utopil v jeho rybníčku a když jsme ho vytáhli, už byl mrtvý a já nevěřila tomu, že by skákal někam, odkud ví, že by se odtamtud nedostal. Když jsem ho pak pohladila po hlavě, zjistila jsem, že byl střelený puškou přesně mezi oči.
Bojím se svých snů. Už se mi stalo, že 3 sny, co se mi zdály, se pak uskutečnily a vždycky to byla smrt...
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt pes útěk vražda pohřeb muž zbraně dům utíkat skákat byt hřbitov vlk topit se škrcení zahrada oči pistole sebevražda …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Auto hledati (opakovaný sen) — Měla jsem někam brzy ráno jet autem a…
- Sen o potomkovi a vlcích — Dobrý den, na dnešek se mi zdál sen,…
- Sen o býkovi — Zdálo se mi o býkovi, jak mě honil a…
- Sen o čínském draku — Dobrý den, rád bych se zeptal na sen…
- Sen o bývalém partnerovi — Dobrý den, zdálo se mi o bývalým…
- Sen o zachráněných štěňatech — Zdravím, zdál se mi krásný sen o kterém…