Nevědomý skok do budoucnosti
Téma bylo založeno 20. 11. 2022.
Dobrý den,
Dnes se mi zdál velmi podivný sen. Byla jsem na chatě a v okolí jsem potkala kamarádku (vzhledově vypadala jako jedna z mých kamarádek, se kterou už nejsem v kontaktu), ale jmenovala se zase jako jiná kamarádka (se kterou jsem se viděla párkrát).
Šly jsme se projít, celou cestu se nic nedělo a ke konci cesty jsme skončily nakonec u rybníka, který tam ale nikdy předtím nebyl a v ten moment už jsme nebyly 2 ale 4 osoby. Chvíli jsme tam byli a pak jsem šla domů, ale cesta byla jinačí (postupně se to měnilo). Zámek s hradbami už nestál, ale byla z něho zřícenina (ruina), bylo tam několik lidí a já se zvláštním pocitem šla a všímala si postupně těch změn (něco bylo stejné, ale něco jiné a i lidé někteří zestárli a umřeli, ale někteří byli úplně stejní), když jsem došla, tak bez jakéhokoliv přivítání mi bylo řečeno, že jsem se před několika lety ztratila s dalšími 3 lidmi (všichni jsme byli mladí do 22let) a že nás nikdo nenašel.
A nakonec ještě něco dost divného, ještě se mi tam ukázal pejsek, který je už ale mrtvý a nevlastní babička, se kterou se ve snu rodiče nebavili kvůli tomu, že se pohádali a najednou už neměla tělo, ale ležela na zemi hlava, která normálně mluvila... A pak z ničeho nic z ní byl králík. A celou dobu mě nepoznávala.
A byl bohužel konec.
Co to může prosím znamenat? 🕊🥀
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt pes otec prarodiče babička dědeček pohřeb matka muž přítel králík cesta postel dům byt hřbitov vlk klíče hlína čas …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Dveře do světa kouzel — Dobrý den, zdálo se mi, že jsem…
- Cesta do kopce bahnem — Zdálo se mi, že táhnu sáňky do kopce po…
- Zamilovaný do spolužačky — Míváme sraz spolužáků po 5 letech. Vždy…
- Ztratit dceru, podívat se dolů do… — Byli jsme na chatě na výletě se…
- Šlápnutí do hovna — Už si nepamatuji s čím to souviselo,…
- Vloupání do domu — Vždy když spím u nás na gauči s mojí…