VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Nevědomý skok do budoucnosti

Téma bylo založeno 20. 11. 2022.

Dobrý den,

Dnes se mi zdál velmi podivný sen. Byla jsem na chatě a v okolí jsem potkala kamarádku (vzhledově vypadala jako jedna z mých kamarádek, se kterou už nejsem v kontaktu), ale jmenovala se zase jako jiná kamarádka (se kterou jsem se viděla párkrát).

Šly jsme se projít, celou cestu se nic nedělo a ke konci cesty jsme skončily nakonec u rybníka, který tam ale nikdy předtím nebyl a v ten moment už jsme nebyly 2 ale 4 osoby. Chvíli jsme tam byli a pak jsem šla domů, ale cesta byla jinačí (postupně se to měnilo). Zámek s hradbami už nestál, ale byla z něho zřícenina (ruina), bylo tam několik lidí a já se zvláštním pocitem šla a všímala si postupně těch změn (něco bylo stejné, ale něco jiné a i lidé někteří zestárli a umřeli, ale někteří byli úplně stejní), když jsem došla, tak bez jakéhokoliv přivítání mi bylo řečeno, že jsem se před několika lety ztratila s dalšími 3 lidmi (všichni jsme byli mladí do 22let) a že nás nikdo nenašel.

A nakonec ještě něco dost divného, ještě se mi tam ukázal pejsek, který je už ale mrtvý a nevlastní babička, se kterou se ve snu rodiče nebavili kvůli tomu, že se pohádali a najednou už neměla tělo, ale ležela na zemi hlava, která normálně mluvila... A pak z ničeho nic z ní byl králík. A celou dobu mě nepoznávala.

A byl bohužel konec.

Co to může prosím znamenat? 🕊🥀

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

smrt pes otec prarodiče babička dědeček pohřeb matka muž přítel králík cesta postel dům byt hřbitov vlk klíče hlína čas …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu