Cizí zlý muž
Téma bylo založeno 16. 11. 2021.
Já jsem byla doma a můj manžel šel do práce a říkal mi o nějakém muži, ať mu neotevírám. Po chvilce jsem nejspíš toho muže viděla. Držel v ruce DVD s nějakým dokumentem a ptal se mě, jestli jsem ho už někdy viděla. Řekla jsem, že ne a že nechci, on jen otočil hlavu, pak vytáhl druhé DVD a řekl: "Tohle si pusťte" a smutně se na mě podíval. Já jsem rychle zašla na dvorek, ale on šel za mnou. Volal na mě, že mi pustí to DVD. Já se rozběhla pryč, ale on běžel za mnou. V běhu jsme minuli starší paní. Cizí muž stále běžel za mnou a volal na mě, ať se nebojím. Na tu ženu volal, že jsem jeho žena, že jsem utekla a ať zavolá policii. Já měla hrozný strach a utíkala jsem dál, chtěla jsem za manželem do práce. Pak byl najednou ten cizí muž přede mnou. Změnila jsem směr a utíkala dál. Přijela policie a on jim tvrdil, že jsem jeho žena, že jsem psychicky nemocná a chtěl mě odvést zpět.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
útěk ruka žena muž práce nemoc manželství pláč cesta maso utíkat strach telefon bezmoc policie …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Cizí žena — Zdálo se mi, že jsme s manželem leželi…
- Dva cizí muži se mě snaží zabít, nikdo… — Dobrý den, 2 muži se mě se sestrou…
- Těhotenství, chybí otec, svatba cizí — Dobrý den, s přítelkyní čekáme první…
- Muž a jeho dům — Zdál se mi sen o cizím muži. Mohl mít…
- Z těla roste cizí pařát — Pořád se mi opakuje sen, při kterém z…