VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Bojím se usnout

Téma bylo založeno 2. 6. 2022.

Omlouvám se, ale potřebuju poradit. Teď se mi zdál sen, nejdříve to bylo, že se mi ve snu zdá sen a pak ten sen byl už můj sen. Zdálo se mi, že nejdřív jde o moji babičku, která ale nebyla jako ta ve skutečnosti, ale pocity byly k ní stejné, že ji někdo dá prášky, přesvědčí ji k upsání se a pak ji ovládá z jejího snu, jako až do černé magie a pak to samé mně. Byla jsem v nějakém sanatoriu pro tyto věci, ale já jak jsem se dostala do toho “snu”, ve kterém mne ovládal, tak já věděla, že je to sen a snažila jsem se probudit za každou cenu. Otevírala jsem si oko a viděla jen černo. Nabíhala jsem na koně, abych dostala ránu a probudila se. Prostě děs běs. Po skutečném probuzení jsem se cítila hrozně. Bolelo mě na krku, vzadu vedle páteře, napravo i vepředu napravo, jako by mne někdo propíchl a měla jsem pocit, že jsem ve skutečnosti ovládaná, že mě někdo ovládá. Mám pocit jako by šlo o nějakou techniku, že se mi tohle někdy (neříkám, že v tomhle životě už stalo - zdálo), ale nikdy se mi takovýhle sen nezdál. Jako celkem haluz a mám strach jít spát, poradí mi někdo, co by to mohlo být?

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

kůň prarodiče babička postel dům tma spát strach byt bezmoc oči …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu