Bojím se usnout
Téma bylo založeno 2. 6. 2022.
Omlouvám se, ale potřebuju poradit. Teď se mi zdál sen, nejdříve to bylo, že se mi ve snu zdá sen a pak ten sen byl už můj sen. Zdálo se mi, že nejdřív jde o moji babičku, která ale nebyla jako ta ve skutečnosti, ale pocity byly k ní stejné, že ji někdo dá prášky, přesvědčí ji k upsání se a pak ji ovládá z jejího snu, jako až do černé magie a pak to samé mně. Byla jsem v nějakém sanatoriu pro tyto věci, ale já jak jsem se dostala do toho “snu”, ve kterém mne ovládal, tak já věděla, že je to sen a snažila jsem se probudit za každou cenu. Otevírala jsem si oko a viděla jen černo. Nabíhala jsem na koně, abych dostala ránu a probudila se. Prostě děs běs. Po skutečném probuzení jsem se cítila hrozně. Bolelo mě na krku, vzadu vedle páteře, napravo i vepředu napravo, jako by mne někdo propíchl a měla jsem pocit, že jsem ve skutečnosti ovládaná, že mě někdo ovládá. Mám pocit jako by šlo o nějakou techniku, že se mi tohle někdy (neříkám, že v tomhle životě už stalo - zdálo), ale nikdy se mi takovýhle sen nezdál. Jako celkem haluz a mám strach jít spát, poradí mi někdo, co by to mohlo být?
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
kůň prarodiče babička postel dům tma spát strach byt bezmoc oči …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Dva cizí muži se mě snaží zabít, nikdo… — Dobrý den, 2 muži se mě se sestrou…
- Chci se probudit — Dobrý den, zdál se mi sen, že spím a…
- Ocitám se ve starém bytě — Ve snu se ocitnu v bytě, ze kterého…
- Co se stane? — Co se stane, když se vám zdá o bývalé…
- Proč se mi zdají fantastické a sci-fi… — Večer jsem nemohla moc usnout, ale jak…
- Vidět hada a bát se ho — Viděla jsem hada a hrozně jsem se bála!