Zesnulá babička
Téma bylo založeno 30. 6. 2020.
Ahojte. Nějak mi to nedá, ale mám pocit, jako kdyby jsem snu měla přikládat nějaký význam. Nejsem úplně na tyto věci, ale jednou sen s babičkou byl něco jak předpověď. Nedá mi to se nezeptat.
Přibližně 17 let je po smrti. Zemřela, když mi bylo asi 13 let. Měla mě hodně ráda a vlastně jsem byla její mazánek... Zdálo se mi od té doby o ni podruhé. Při tom prvním snu v něm byla společně s babičkou mého ex, kterému jsem sen řekla a krátce na to telefonát, že zemřela náhle i jeho babička, což mě hodně zarazilo, ale to je asi 11 let zpět. Teď sen začal návštěvou nás sester u ní doma, kam jsme s rodinou pravidelně jezdili. Já byla spavá, pořád mi bylo nějak zle s pocity na omdlení... Přišla za mnou a nějak jsme spolu mluvili. Ptala jsem se jí, že byla dlouho pryč jak se má, ale ve snu jsem si neuvědomovala, že už nežije. Mluvila o nějakým zdravotním problému. Přesně si nepamatuji, jen že k tomu pak měla kámen v prstů, ale vím že jsme mluvily spíš okrajově. Čekaly jsme nějak i na rodiče, než přijedou a ona vyndala baterii z hodin, které byly na stěně proti mě, aby jsme pořád nekoukali na čas. Bylo asi 11 nebo půl 11. Pořád mě pusinkovala, až jsem v tom snu z toho měla divné pocity.
Další část snu byl výlet s rodinou už bez ní někam do zahraničí. Nejdřív jsme něco dělali v lese a pak jsme se ocitli někde u nějaké zídky, kde neustále stoupala hladina a klesala, že mi to odplavilo skoro kabelku. Má dcera z druhé strany zídky na římse a měla jsem o ní strach, ale dostala se ke mě v pořádku. Nicméně pořád mi bylo zle a pořád jsem skoro omdlévala. Dále jsme šli do nějaké kavárny, kde jsem narazila na kluka s jeho přítelkyní, kterého jsem hodně milovala. Divila jsem se, že taková náhoda. Se sestrou jsme si šly ven zakouřit a já si tam nechala kabelku a když jsem se vrátila, nemohla jsem ji nikde najít. Pak jsem zjistila, že mi ji ukradli. Zloději byli oblečený jako potápěči a odpluli druhou stranou restaurace na loďce, kde byla terasa u vody. Byla jsem z toho dost špatná. Všechny doklady, karty a já naprosto bez peněz. Pak už jen, že si tam 2 lidi z rodiny koupili knihu jak přestat kouřit a jen jsem řekla, že já si ji koupit nemohu. Ve skutečnosti by jsem chtěla přestat kouřit a vůbec se mi to nedaří. Pak mě vzbudila dcera a snu byl konec...
Omlouvám se za delší psaní, možná trošku pomatené, ale snažila jsem se tak nějak vypsat vše, na co jsem si vzpomněla. Děkuji za názory.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt pes voda sex kůň ruka římsa email dítě dcera kolo miminko otec prarodiče babička dědeček pohřeb matka muž rozchod …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Babička — Dobrý den, prosím vás... zdál sem se mi…
- Mrtvá babička ve snu mi chce kupovat… — Zdál se mi sen o mé už 9 let mrtvé…
- Babička — Nazula jsem si sněhule a šla ven pro…
- Ohnivá babička — Viděla jsem ve snu babičku, jak sedí v…
- Babička — Zdálo se mi o mé babičce, která zemřela…
- Mrtvá babička — Dnes v noci se mi zdálo, že ke mě…