Zabíjení bylo v pořádku
Téma bylo založeno 3. 1. 2025.
Nechodím spát před půlnocí, protože se mi pak zdají divné sny. Dnes tomu nebylo jinak, nicméně dnešní sen byl divný.
Vypadalo to, že mohu ovládat, co se tam děje. Se sestrou jsme měly takovou hrací chýši jakoby. Byla vybudována na takovém plácku, kde jsme vyrůstaly, ale bylo tam víc stromů v okolí a vypadalo to trošku jako náš bunkr. Se sestrou jsme si tam hrávaly, ale pak zničehonic se tam objevila panenka a já jí roztrhala na kousky. Rukama. Rozervala vejpůl. Pak sem tam začínaly objevovat mrtvolky, které jsme se sestrou různým způsobem "znovuzabíjely". Například jsem to stvoření prostřílela lukem atp. Vždy jsme pak ty zbytky daly do pytlíku a vyhodily. Bylo to divné, protože tam nikdy nebyla krev - jakoby všechno bylo uvnitř organické avšak voskové. Poslední oběť si živě vybavuji. Bylo to nedonošené mládě něčeho a vypadalo to jako člověk smíchaný se psem. A já tomu nejdřív vložila ruku do úst a odervala horní část hlavy od těla. Pak jsem urvala končetiny... Jako vždy jsem vše vyhodila... Ale zjistily jsme se sestrou, že tam máme kamery a někdo veškeré naše počínání natáčí.
O chvíli později jsme se ocitly někde, kde se začalo mluvit o tom, že se bude promítat nějaký dokument o vrazích... První oběť neměla s námi nic společného, ale druhou jsem poznala a neřešila - přece bylo vše mrtvé. Až na tu poslední "mutaci". Tam se ukázalo, že to já byla v tu chvíli vrah a než pustili videozáznam toho, co jsem prováděla, tak jsem byla na odchodu z místnosti, kdy jsem se vzbudila s tím, že tohle vidět nechci... A že bych asi měla najít odbornou pomoc, když mi tohle všechno přišlo v danou chvíli v pohodě, když o tom přeci nikdo neví.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt krev ruka svíčka vražda pohřeb matka strom postel spát hřbitov sestra škrcení útok hledat zachránit někoho …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Sen o kamarádově svatbě a dostal jsem… — Zdál se mi sen o svatbě. Účastnil jsem…
- Bylo toho strašně moc... — Byli jsme s někým pozváni do velkého…