VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Výklad snu

Téma bylo založeno 5. 12. 2022.

Zdálo se mi, že jsem obědvala s někým milým v restauraci a že tam byl cizí muž romského původu. Nevím přesně, co po mě chtěl, ale vím, že se vměšoval do konverzace s milou osobou, která se mi bohužel rozmazala a že já cizího muže vyhodila s tím, že se nemá starat.

Pamatuji si, že spolukolegyně odešla z práce. Bylo zavřeno a já tam prsty vybírala kanál od dlouhých černých vlasů, bílé a černé punčošky. Ta práce byla na úplně jiném místě, taky jsem na odpadkový koš dávala sáček. Jo a volal nadřízený, ale nevzala jsem to. Přemýšlela jsem, co mu říct, proč tam jsem a co zas bude chtít.

Taky jsem byla součástí soutěže, ne sport, ale nějaké to hledání věci, která zapadne do nějaké stěny nebo brány a ta se otevře. Bylo to lehké a někdo se se mnou vsadil, že to nezvládnu. Ten někdo se mi to snažil překazit a když jsem měla hledat, tak už ani nevím co, tak na stole byly karty. Jo, hledala jsem károvou dámu. A karty byly pomíchané s černým Petrem.

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

ruka jídlo vlasy účes muž práce nehty ostříhat se sázet telefon hledat …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu