Pronásledování jelenem
Téma bylo založeno 26. 11. 2019.
Zvláštní sen, celkem děsivý. Byla jsem v lese se svým přítelem, ale ne abych se tam s ním milovala nebo procházela, prostě jsme tam byli. V takovém tom nižším tmavším lese, kde na zemi není nic jen vrstvy jehličí... a větvičky jsou drápavé, suché, bez jehličí a nízko. Stáli jsme tam, přítel tak dva tři metry za mnou. Přede mnou byl v dálce nádherný jelen s mohutným parožím. Uměla jsem si očima přiblížit a zaměřit detail, viděla jsem každý jeho chlup, ten semiš na paroží, nádhera. Stál tam, díval se na mě, pak ke mně začal kráčet. Neklestil si cestu, jakoby těmi větvemi procházel. Já říkám mému příteli: On mi chce ublížit. On na to, že ne, že lesní zvěř je bázlivá... Tak já stála a dívala se. Najednou se ta jeho masa, myšleno masa jelena, rozběhla a já věděla, že je zle, začala jsem utíkat, prodírat se mezi těmi stromy, větve mě škrábaly až do krve do nohou, do tváře, nešlo to, nemohla jsem mu uniknout. On běžel ale úplně bez problému, stále těmi větvemi, tím svým mohutným parožím jen tak proplouval. Já se drala, přítel na mě něco křičel, neslyšela jsem ho... a pak jsem se probudila se svíravým pocitem u srdce. Uf.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
krev sex útěk rozchod přítel strom cesta bývalý přítel hluchota utíkat zamilovat se milenec noha pronásledování hlína křik …rozepište se také o svém snu…