Nestíhám
Téma bylo založeno 17. 8. 2019.
Můj sen začal tak, že jsem seděla doma (na místě u nás doma, které ve skutečnosti neexistuje) a prohlížela si knížky/bavila se o nich s mámou. Najednou máma řekla, že musíme jít. Tak jsem si jen v klidu a bezmyšlenkovitě vzala do kapsy svých maskáčů (oblečení, které nosím k psovi, kterého máme u táty a pořídili jsme si ho až dávno poté, co se naši rozvedli). Nasedla jsem za mámou, jejím aktuálním manželem a mým malým bratrem do autobusu a až v tu chvíli jsem se dozvěděla, že už teď jedeme na dovolenou do Bulharska! Já s sebou samozřejmě neměla zabalenou tašku, batoh, nebyla jsem ani převlečená na cestu a hlavně jsem s sebou ani neměla peněženku s občankou. V tu chvíli jsem začala okamžitě plašit, přemlouvat mámu, že se musíme vrátit a všechno možné, ta po mně chtěla, abych jela bez ničeho - až můj argument s občankou ji přesvědčil. Dojeli jsme někam hrozně daleko jedním autobusem (který ale nebyl běžné MHD) a tam jsme měli nastoupit už do zájezdového autobusu, který nás měl odvézt až do Číny, odkud nám letělo letadlo do Bulharska (ano, přesně tak). Tudíž já jsem našla "vedoucí zájezdu" a přesvědčila jsem jí, ať u řidiče umluví, aby odjezd o 15 minut zdržel - ta byla hodně naštvaná, nelíbilo se jí to a myslím, že si mě úplně neoblíbila. Já s mámou jsme se rozeběhli a běželi jsme na obyčejnou MHD, nestíhali jsme to, běželi jsme, hodně rychle, já byla zadýchaná, rychle mi bušelo srdce... než jsme doběhli na zastávku, já se zaměřila na tlukot svého srdce a probudila se. Netuším, co jsme stihli a nestihli, nevím, jak to dopadlo. Ale vím, že jsem byla hrozně vyděšená, že nestíhám a vzbudila se promočená svým potem a se srdcem bušícím rychleji než kdybych doběhla maraton... Netuším, co by to mohlo znamenat?
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
letadlo pes peníze prádlo útěk otec matka manželství autobus cesta létání nádraží peněženka zavazadlo utíkat vlk bratr hledat dovolená …rozepište se také o svém snu…