Mrtvý děda ve snu
Téma bylo založeno 9. 6. 2024.
Dnes se mi zdál hodně živý sen. Nejdříve jsem se já a další lidi (všichni v dětském věku) ukrývali v nějaké větší budově, která uvnitř vypadala jako škola. Venku byl velký vítr, zataženo a některé vysoké jehličnaté stromy prorazily okna budovy. Před něčím nebo někým jsme se neustále snažili schovat. Problém byl, že některé místnosti se nedaly zamknout a na jednom schodišti se pohybovali vlci nebo nějací vlčáci a my se báli, že nás napadnou. Pak jsme v jednom patře budovy přes prosklené dveře uviděli skupinku lidí - vypadali jak pacienti... nemocní lidé. Pak jsem se zničehonic nějak dostala ven z budovy. Najednou bylo krásně, teplo a slunečno. A někdo mi říká: "Hele, máš tu dědu." Otočím se a za mými zády stál můj děda, který už ale přes 2 roky nežije. Jen tam tak stál, nemluvil a tvářil se dost vážně, neusmíval se. Podvědomě jsem si řekla, že to není možné, že děda přeci již nežije a že si přišel pro mě. Pak jsem se probudila. Sen mě dost rozrušil. Řeším teď zdravotní problém, který můj lékař zatím chce jen sledovat. Bojím se, že to byla nějaká zlá předzvěst, hlavně to s tím, že si pro mě dědeček přišel.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
smrt pes nemocnice okno prarodiče dědeček pohřeb škola nemoc strom tornádo schody strach hřbitov dveře vlk bezmoc pronásledování …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Bývalý kolega/kamarád ve snu štěkal — Měl jsem kolegu/kamaráda, kterého už…
- Dohodnutý sňatek ve snu — Ahojte, dneska se mi zdál sen:…
- Ocitám se ve starém bytě — Ve snu se ocitnu v bytě, ze kterého…
- Mrtvá babička ve snu mi chce kupovat… — Zdál se mi sen o mé už 9 let mrtvé…
- Mrtvý otec ve snu — Dobrý den, před nedávnem jsem pochoval…
- Doktor ve vlaku — Dobrý den, večer se mi zdál sen, který…