Dva sny
Téma bylo založeno 5. 2. 2026.
Už třetí týden se mi zdají dva sny a jsem z nich unavená. Jeden den se mi zdá tenhle a druhý den zase tamten. Opakují se mi a prosím o radu.
První sen: Vždy to začne tím, že si zajdu na starou zahradu, kde už dlouho nebydlíme. Na té zahradě se objeví velké kaluže nebo rybníčky s barevnými rybičkami. Jsou buď mořské nebo i sladkovodní, ale většina z nich má světlé barvy. Vždy si všimnu modré či žluté. Potom běžím za tátou se zeptat, jestli si můžu založit malé akvárium. Vždy řekne, že ano, ale pokaždé dostanu jen malé akvárko, které mě nikdy nepotěší. Ale i tak si nalovím hodně rybek. Běžím k té kaluži či rybníčku a začnu chytat rybičky síťkami. Je jich hodně, chytám je do kyblíku nebo do akvária. Vždy to skončí tím, že chytím rybku bodloka pestrého. Potom se probudím.
Druhý sen: Koupu se ve vaně a umývám si vlasy a tělo. Vtom se kouknu na ruku, proč se mi do ní něco zamotalo. Bylo to klubko černých vlasů. Vždy se leknu a dám je do vody. Potom jich vidím víc a víc. Jsou černé a hebké, ale já se cítím nepříjemně. Vím, že mám hnědé a krátké vlasy, ale tohle jsou dlouhé, černé a hebké prameny. Mám strach, že mi vypadávají vlasy. Potom mi do koupelny vleze někdo z rodiny a já ty vlasy co nejrychleji schovávám za sebe nebo pod sebe. Prostě chci, aby to moje rodina neviděla. Cítím se nepříjemně, když s nimi mluvím. A potom to končí.
Děkuji za odpověď.
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
voda ryba ruka vlasy účes otec babička dědeček matka ostříhat se strach moře bratr sestra loď bezmoc zahrada řeka …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Společné sny... — Je možné mít s někým společný sen?…
- Dva cizí muži se mě snaží zabít, nikdo… — Dobrý den, 2 muži se mě se sestrou…
- Zlé sny — Ahoj, už několik měsíců, možná i přes…
- Divné sny — Mám poslední dobou divné sny. Už dlouho…