VykladySnu.cz Online snář a výklad snů — kompletní průvodce říší snů.
Dnes je úterý 20. ledna 2026.
🎁 Svátek mají Ilona a Sebastián.
Aktuální znamení zvěrokruhu je Kozoroh (rok Hada 蛇).

Cesta medzi bielymi hubami

Téma bylo založeno 21. 12. 2017.

Zdal sa mi intenzívny sen:

Nálhivo som chvátala do kopca bezlistým tmavým ovocným sadom (tento sad sa mi už pár krát sníval, je to reálne miesto z detstva). Cestička ktorou som sa drala do kopca bola úzka blátivá. Za ruku som za sebou ťahala i moje dve malé deti. Po pár prvých krokoch boli zrazu všade veľké biele huby. Boli úplne všade. Vytvárali hustý jednoliaty porast, jedna cez druhú. Iba na "mojej" úzkej blátivej a strmej ceste priamo hore neboli žiadne huby. Mala som radosť, že si môžem konečne vybrať pekné a zdravé kúsky, pár som ich odtrhla, ale nebola som si istá, či sú jedlé. Samú seba som sa akoby snažila presvedčiť, že určite jedlé budú. Mala som pocit, že sú tu pre mňa a že mám šťastie. Trochu som ale mala obavu, že určite jedlé nebudú a tú, čo som odtrhla som tam i nechala. A ďalej som sa snažila vyliezť do kopca, jednou rukou som sa pridržovala zeme a druhou za sebou ťahala deti.
Cestu som zdolávala s odhodlaním, akoby som pred niečim utekala, driapala som sa i rukami v tom rozbahnenom teréne a ťahala seba i deťi stále vyššie a vyššie. Vrchol kopca som nevidela, len úzku a strmú cestu medzi stromami v šere.

Dnes celý deň na ten sen myslím, až tak, že som sadla k pc a 1x začala hľadať výklady snov. Pokiaľ by mi niekto skúsenejší z Vás vedel komplexnejšie vyložiť to čo som snívala, moc by ma to zaujímalo.

Ďakujem Ivetka

visibility

Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:

těhotenství kočárek ruka moč počítač dítě syn dcera miminko cesta ovoce jahody strach bezmoc zahrada kopec hlína …rozepište se také o svém snu…

Podobné dotazy:

Diskutovat – Vložit zprávu