Apokalypsa - noční můra
Téma bylo založeno 17. 5. 2019.
Velice silná globální bouře, mlha, silné hromobití, zápach - paralýza, těžký pohyb, elektrické přístroje nefungují, silný déšť, záplavy, voda stále stoupá, utíkám před ním ve výškové budově, mrakodrapu, cestou nástrahy, překážková dráha až labyrint, v posledním patře hrstka přeživších, nějaké zásoby jídla, smutek nad ztracenými, dlouhé strádání, fungující rádio, připlouvá loď, nabízí pomoc, cesta do hor, kde není voda, lidé tu znovu budují, společnost, vracející se jistota a naděje, nic už není jako dřív (nejděsivější však byla ta bouře, trvající několik dní, obloha ozářená hromobitím, silný nepopsatelný zápach, paralyzující, silný až děsivý pocit zla ukrytý v mlze a hromobití, následná stoupající voda, před kterou není úniku, dosahuje stovek metrů - ten zápach a paralýza při bouři se mi nezdál poprvé, právě v tom snu jsem si to uvědomil a říkám to ostatním - o apokalyptické potopě se mi zdá až nepříjemně často) z tohoto snu jsem se nemohl probudit a byl velice dlouhý a živý - asi jsem magor a moc koukám na science fiction, ale mám pocit se právě s tímto s někým podělit, mám z toho špatnou náladu a snad se mi tedy uleví...
Seznam odkazů na jednotlivé výklady, které souvisí s popsaným snem:
voda rádio moč jídlo pláč tornádo cesta maso deštník pečivo moře loď řeka bouřka zachránit někoho hmyz …rozepište se také o svém snu…Podobné dotazy:
- Noční můry (nightmares) — Rok do zadu sa mi snivali sni ako len…
- Noční můra o matce — Zdají se mi velmi často noční můry o mé…